Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
SOPHIX SOPHIX Robert P She She totek 1623 agnieszka pietruczuk Justyna Kaha (19027 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
ola1234,ja po Tobie pojechalam, czy moze najpierw Ty po Norwegii, a pozniej po optimusie ?

Masz raptem 3 posty na tym forum i juz przyznajesz sobie prawo do oceny forum i piszacych tu od dawna ?

Moze tak bys sie bardziej wysilila i merytorycznie odpowiedziala na pytanie, dlaczego chcesz uciekac z przyjaznej dziecim i rodzinie niefaszystowskiej Polski ? Dlaczego chcesz narazac swoje dzieci na nieznane, moze faszystowskie, moze inne jeszcze gorsze modele wychowania, moze zupelnie niezgodne z Twoim ?

Potrafisz cos rzeczowo napisac, czy tylko strzelic glupote, a pozniej rownie glupio i infantylnie jej bronic ? Potrafisz zrozumiec, ze ktos moze sie z Twoja ocena Norwegii nie zgodzic ? Szczegolnie ludzie, ktorzy tu mieszkaja, a nie klikaja z Polski ?

Optimus absolutnie nie "tykal " Ciebie, tylko zakwestionowal Twoja opinie, a Ty potrafisz dyskutowac poglady, a nie osobe ? Obawiam sie, ze nawet nie jestes w stanie zrozumiec o czym teraz do Ciebie napisalam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Henry Behrens
(Optimus alienacja)
Nowicjusz
ola1234 napisał:
Wiedziałam że jakis łoczytany zakompleksiony bubek się znajdzie by wylać swoje żale i kompleksy na klawiature, no pojechałeś mi stary że hej, ale widze że to forum mnoży sie od takich jak Ty którzy zamiast pracować siedzą na dupie i szukają usprawiedliwienia dla swej beznadziei. Relaks kolo albo dawał napisz coś jeszcze, dowal mi jak to Ci tylko poprawi humor to proszę zapewne sie wzruszę przeokropnie...

Widzisz tepa strzalo, chcialas blysnac i pewna swych racji wstawilas fotke. Po krytyce fotka zniknela z avatra, co niechybnie oznacza, ze zdajesz sobie sprawe, ze palnelas glupote. Tych prostackich pogladow nie da sie obronic nawet stosujac sofistyke.
Odniose sie do zarzutu o tym, ze zamiast pracowac szukam usparawiedliwienia dla swej beznadziei - Otoz, moge sobie pozwolic na robienie tego na co mam ochote, w przeciwienstwie do ciebie. A usprawiedliwienia dla ciebie nie bede szukal. Twoja osoba wyczerpuje w pelni znamiona tego rzeczownika.
Dowalanie idiotom to moj obowiazek. Nalezy chronic te ziemie, przed najazdem uposledzonych. Jest was juz zbyt duzo nawet jak na lokalne standardy, a mnożycie sie w postepie geometrycznym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Henry Behrens
(Optimus alienacja)
Nowicjusz
Lindemans napisał:

Optimus absolutnie nie "tykal " Ciebie, tylko zakwestionowal Twoja opinie, a Ty potrafisz dyskutowac poglady, a nie osobe ? Obawiam sie, ze nawet nie jestes w stanie zrozumiec o czym teraz do Ciebie napisalam...

No to juz "tyka" jej osobe. A co do "opini " - Nie przesadzajmy ze to byla jakas opinia, nawet przy duzej kurtuazji mozna to co najwyzej okreslic jako " powielanie lekow i uprzedzen" z przemyslana opinia nie mialo to nic wspolnego. Ta sie dzieje zazwyczaj, gdy prosci ludzie wypowiadaja sie na tematy egzystencjalne lub swiatopogladowe bez wystarczajacej liczby przeslanek.

Do wyjazdu pcha nasza Ole trwoga egzystencjalna ( opis w TMT) jednak ubogi swiatopoglad chaotycznie skorelowany z wysoka samoocena daje nam wykwity w postaci takich postow.

Na pocieszenie Olu, powiem, ze nie jestes osamotniona w blednym wnioskowaniu. Sa was tysiace.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Nie znecaj sie juz nad dziewucha Przeciez ona co najmniej polowy slow nie zrozumie z Twojej wypowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok